Outdoor Pt Afvalrace

Outdoor pt Afvalrace

Op een gezonde manier aan je leefstijl werken
De afvalrace richt zich op meer dan alleen je gewicht. Het richt zich onder andere ook op:
  • Hoe kan ik positief in het leven komen te staan?
  • Hoe krijg ik controle over mijn eigen lichaam en gewicht?
  • Hoe kan ik gezonder gaan eten zonder een gevoel van honger te krijgen?

Het leefstijl-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je leefstijl te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde leefstijl te realiseren. Meld je vandaag nog aan voor de afvalrace en krijg vooraf en achteraf een
gratis Health Check! Het leefstijl-programma werkt aan een gezonde leefstijl met drie essentiële pijlers:
  • Voedingsadvies
  • Gezond bewegen
  • Onstpanning

Outdoor PT afvalrace

De afvalrace is bedoelt om mensen 12 weken lang te helpen met afvallen op een gezonde manier. Dat doen we door je een persoonlijk voedingsprogramma, wekelijkse weegmomenten en persoonlijke begeleiding aan te bieden. Het voedingsprogramma kost €25,- per week en is te combineren met sporten bij Outdoor PT. 

 Dit jaar krijg je een gratis Health Check vóór en na de afvalrace ter waarde van €125,-. 

Meld je nu aan, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op voor meer informatie. 

Gratis health check

Nadat je je hebt aangemeld om met ons te gaan bouwen aan een gezonde leefstijl, beginnen we met een intake. Tijdens deze intake doen we een Health Check (t.w.v. €125,-), waarbij we je conditie, kracht, lenigheid, bloeddruk, gewicht, vetpercentage, lichaamsvocht, vaatwandconditie, ademfrequentie en zuurstofsaturatie testen.

Alle resultaten van de Health Check worden verzameld en besproken in een persoonlijk adviesgesprek. Op basis van de uitkomsten wordt jouw werkelijke lichaamsleeftijd bepaald. Vaak is de leeftijdsanalyse een motivatie om jouw huidige leefstijl aan te passen naar een gezonde(re) leefstijl.

Sporten bij outdoor PT

Een voedingsprogramma werkt een stuk beter wanneer je deze combineert met een actieve leefstijl. Bij Outdoor PT zijn er verschillende mogelijkheden om regelmatig te sporten.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Personal Training (€27,50 per training) of Duo Training (€20 per persoon per training).

Wil jij deze zomer zwemmen zonder zwembandjes? Dan is nu het moment om te starten werken aan je summer body. En daarom hebben wij de Bossche afval race leven in geblazen, dit jaar gaan we voor de 6e keer van start. De Afval Race helpt jou drie maanden lang om gestructureerd aan je gezondheid en gewicht te werken. Dit kan leiden tot een gewichtsverlies van tot wel 10 kilo in slechts 12 weken tijd. 

Dit jaar krijg je vóór en na de periode van 12 weken een gratis health check van Outdoor PT ter waarde van €250,-. 

Start deze week nog met de afval race

De essentiële pijlers voor een gezonde leefstijl

1. Voedingsadvies

Geen dieet, maar lekker en gezond eten

Het leefstijl-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst. Deze is individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek en gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dit is geen dieet, het bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert je hoe je gezond kan eten. Het leert je een eetpatroon aan te wennen dat past bij jouw lichaam. Belangrijk hierbij is dat je het je leven lang vol kunt houden. De basis van dit dieet is namelijk lekker en verantwoord eten. 

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers: Gezond bewegen en Ontspanning.

2. Gezond bewegen

Jojo’en… De enige beweging die we je afraden!

Het leefstijl-programma zorgt ervoor dat beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Je gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid. Het doel dat we hiermee willen bereiken is: lichaamsbeweging een vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en daarmee verantwoord afvallen.

Jouw persoonlijke coach geeft advies over wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De pijler Beweging kan ingezet worden op verschillende manieren.

  • Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat.
  • Jouw coach adviseert je over je dagelijkse bewegingspatroon, bestaande uit cardio- en krachtoefeningen voor thuis of bij je eigen sportschool.
  • Start samen met je coach een traject. Daarbij kan je kiezen voor één-op-één begeleiding of een duo training met een vriend of vriendin. 


Het beweegadvies ondersteunt
 verantwoord afvallen tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over gezond bewegen en hoe je een balans kunt creëren tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere twee pijlers van Outdoor PT: Voedingsadvies en Ontspanning.

3. Ontspanning

Slaap jezelf slank

Outdoor PT zorgt dat je heel bewust gaat werken aan een balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te ontspannen en te werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Bouwen aan een fit lichaam, een gezonde leefstijl en een gezond gewicht bereiken, het ligt allemaal binnen handbereik!

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat je jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens het Outdoor PT leefstijl-programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Het ontspanningsadvies in combinatie met het voedings- en beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe ontspanningspatroon en de andere twee pijlers van ons leefstijl traject: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

Start deze week nog met een gezonde leefstijl

Interesse in de afvalrace?

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Het invullen van dit formulier is volledig vrijblijvend. 

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!